verleeuw.nl » vormgeving » Webdesign » Roosendaal

Website laten maken in Roosendaal
Wij bouwen websites en webshops voor elke device. Grafisch aantrekkelijk en technisch doordacht. Dit doen we met de laatste snufjes techniek en de nodige koffie. Veel klanten noemen het een investering die zichzelf terug verdient.

Hulp nodig?

We helpen u graag, en daarom zijn wij vandaag telefonisch geopend van 09:00 tot 22:00. U kunt bellen naar 078-7802390 of mail ons op info@verleeuw.nl      Onze tarieven

Na het plaatsen van de bestelling word er binnen 24 uur contact met u opgenomen. U kunt uiteraard ook eerst zelf contact met ons opnemen via: info@verleeuw.nl of bel naar 078-7802390.

Specificaties Website Small Website Big Website Mega Wordpress Ontwerp
Aantal paginas 3 6 11 2
Aantal aanpassingen 3 6 9 2
Consult in Zuid-Holland 1 2 2 1
E-mailadressen 10 20 999 10
Responsive webdesign
Mail installeren
Sociale Media intergratie
Google Maps intergratie
€ 75 Adwords tegoed
Inclusief webhosting
Inclusief domeinnaam (.nl)
HTML5
Eigen e-mail (hello@uwdomeinnaam.nl)
Contactformulier
Slideshow
Betaalopties in termijnen of gelijk voldoen in termijnen of gelijk voldoen in termijnen of gelijk voldoen in termijnen of gelijk voldoen
Totaal € 499 € 799 € 999 € 299
Na een jaar (webhosting & domeinregistratie) € 10,00 p/j € 10,00 p/j € 20,00 p/j € 5,00 p/m
bestellen bestellen bestellen bestellen
Responsive webdesign

Al onze ontwerpen worden responsive gecodeerd. Dit houd in dat de website op elk device goed zichtbaar is. Natuurlijk kunnen wij uw site ook voorzien van een mobiele website, klik hier om deze prijzen te zien.

Onderhoud

Wij leveren de website kant en klaar op, maar het kan natuurlijk zo zijn dat u later nog dingen aangepast wilt hebben. Hiervoor kan je kiezen voor onze onderhoud CMS of onze onderhoudspakketten. Met deze pakketten zorgen wij voor het onderhoud en als u aanpassingen wilt staan die er binnen 24 uur op. Klik hier voor deze pakketten.

Bij te bestellen

Specificaties Prijs
Google Pakket Small € 25 p/m Lees meer
Google Pakket Big € 50 p/m Lees meer
Google Pakket Mega € 100 p/m Lees meer
Extra pagina ontwerpen € 100,- Lees meer
Extra pagina € 25,- Lees meer
Onderhoudspakketten € 25 p/m Lees meerPakketten

In onze pakketten zit alles verwerkt wat u nodig heeft om een website te hebben: hosting, domeinregistratie (.nl) & - e-mailomgeving. U komt professioneel over met een uniek ontwerp en professionele e-mailadressen. U kunt voor iedere medewerker een aparte mailbox met persoonlijk e-mailadres genereren. Natuurlijk helpen wij hierbij graag.Betaalopties


U kunt in onze klantomgeving uw factuur voldoen via iDeal, creditcard of een bankoverschrijving. U kunt ervoor kiezen om uw totale factuur in termijnen te betalen, de website moet wel binnen een jaar afbetaald zijn.

      Wat zeggen onze klanten

Lex Hoogvliet
lexhoogvlietservices.nl
*****

Nog niet zo lang ervaring met ISP maar tot nu toe tevreden. Je kunt altijd terecht met vragen en als er iets gedaan moet worden wordt dit snel afgehandeld. Heel prettig als je hier zelf weinig verstand van hebt.

      Andere bekeken ook