verleeuw.nl » hosting » Wordpress Site

Wordpress Website in Barendrecht

WordPress is een professionele websoftware waarmee je naast een blog eenvoudig een schitterende website bouwt. Bent u opzoek naar gebruiksvriendelijke software, met veel themas en plugins? dan is onze managed wordpress hosting zeker een aanrader. Om u nu kennis te laten maken met wordpress kunt u deze dienst 30 dagen gratis proberen. Daarna kunt u besluiten of u de website wilt houden en eventueel een domeinnaam eraan wilt koppelen, of u de dienst vrijblijvend wilt opzeggen.

Hulp nodig?

We helpen u graag, en daarom zijn wij vandaag telefonisch geopend van 09:00 tot 22:00. U kunt bellen naar 078-7802390 of mail ons op info@verleeuw.nl

Onze pakketten

Specificaties Wordpress Small Wordpress Big Wordpress Mega
Schijfruimte 2 GB 5 GB 8 GB
Dataverkeer 25 GB 50 GB 100GB
E-mailaccounts 5 15 999
Domeinnamen 1 10 onbeperkt
MySQL Databases onbeperkt onbeperkt onbeperkt
Control Panel DirectAdmin DirectAdmin DirectAdmin
Backup wekelijks dagelijks 2 x per dag
Spamfilter
Subdomeinen
Maandelijks opzegbaar
1.000+ templates
99,5% uptime
Managed
SEO Plugin geinstalleerd
Proefversie (30 dagen)
Gratis .nl domeinnaam (niet bij proefversie)
Levertijd Direct 2 uur 2 uur
Prijs per maand € 5,00 € 10,00 € 15,00
bestellen bestellen bestellen
30 dagen proberenPLUGINS BEHEREN

Wij helpen je succesvol te worden op het internet, je kunt verschillende plugins installeren om je wordpress site bijvoorbeeld beter vindbaar te maken. Dit noemen we zoekmachine optimalisatie (SEO). In onze pakketten big en mega hebben wij deze plugin al voorgeinstalleerd. Maar wordpress heeft ook andere plugins zoals bijvoorbeeld een foto-slider, contactformulieren en nog honderden andere plugins. Allemaal te installeren met 1 klik.

Verhuisservice

Als u wilt dat wij de verhuizing van uw website en domeinnaam verzorgen dan kunt u hiervoor gebruik maken van onze Verhuisservice. Wij zorgen er geheel vrijblijvend voor voor dat uw website en databases worden verplaatst, en uw e-mail adressen worden aangemaakt. Dit kan voor HTML/PHP Sites, Joomla, Wordpress en Drupal sites.

Backups

Wij maken verschillend van pakket backups van uw website, (een of twee keer per dag, of een keer per week) deze backups kunt u ten alle tijden opvragen. Hiervoor rekenen wij geen toeslag en u kunt de backups vrijblijvend van ons ontvangen. De gemaakte backups worden 2 dagen bewaard.

Direct beginnen


Wanneer u nu besteld heeft u over 10 minuten de gegevens voor uw wordpress hosting op uw e-mailadres ontvangen.

      Wat zeggen onze klanten

Corine Verschoor
bedrijfskeuringen.nl
*****

Verleeuw is een bedrijf die altijd voor je klaar staat. Bij onverwachte problemen zal Verleeuw het probleem zo snel mogelijk oplossen. De mensen zijn vriendelijk en professioneel. Voor ieder bedrijf is Verleeuw een aanrader!"

      Andere bekeken ook