verleeuw.nl » registratie » domeinregistratie

      DomeinregistratieRegistreer uw eigen domeinnaam voor uw bedrijf, uzelf of een vereniging. Om uw website vindbaar te maken op internet is een domeinnaam onmisbaar. Met behulp van een domeinnaam wordt uw website en de infomatie die daar op staat eenvoudig gevonden. Een domeinnaam is ook de eerste stap naar een eigen mailadres bijvoorbeeld naam@uwdomein.nl, dit komt professioneel over naar uw klanten, familie of vrienden.

Hulp nodig?

We helpen u graag, en daarom zijn wij vandaag telefonisch geopend van 09:00 tot 22:00. U kunt bellen naar 078-7802390 of mail ons op info@verleeuw.nl  


      Onze tarieven
Specificaties prijs per jaar verhuizen DNSSEC
Populaire Extensies
.nl € 0,99 € 7,00 Bestel »
.com € 7,50 € 7,50 Bestel »
.be € 7,00 € 7,00 Bestel »
.net € 7,00 € 7,00 Bestel »
.org € 7,50 € 7,50 Bestel »
.info € 8,00 € 8,00 Bestel »
.nu € 30,00 € 30,00 Bestel »
.tv € 30,00 € 30,00 Bestel »

Contract

Ons contract verloopt na een jaar, u moet zelf uw domeinnaam verlengen. Hiervoor kunt u de optie in ons controlepaneel gebruiken 'renewal aan' bij uw domeinnamen, hiermee worden alle domeinnamen automatisch na een jaar met nog een jaar verlengd.

Verhuisservice

Wij helpen u vrijblijvend om uw domeinnaam naar Verleeuw te verhuizen. Stuurt u een email naar info@verleeuw.nl met daarin het verzoek om uw domeinnaam te verhuizen naar ons. Wij nemen contact met u op en regelen de opzegging en de verhuizing met uw huidige provider.

Wees creatief

Een domeinnaam kan ook van pas komen bij sollicitaties, voorbeeld: Stuur je CV vanaf hello@markleeuwesteijn.nl in plaats van je hotmail adres. Standaard inbegrepen bij elk domeinnaam is een e-mailhosting.

Controlepaneel

Door ons in-house ontwikkeld controlepaneel kunt u uw domeinnaam realtime beheren, u kunt nameservers wijzigen, authcode aanvragen, domeinnamen verhuizen en de DNS settings aanpassen. Heeft u hier liever hulp bij, dan kunt u uiteraard de Livechat raadplegen of contact met ons opnemen.      Wat zeggen onze klanten

Corine Verschoor
bedrijfskeuringen.nl
*****

Verleeuw is een bedrijf die altijd voor je klaar staat. Bij onverwachte problemen zal Verleeuw het probleem zo snel mogelijk oplossen. De mensen zijn vriendelijk en professioneel. Voor ieder bedrijf is Verleeuw een aanrader!"

      Andere bekeken ook