verleeuw.nl » hosting » Webhosting

Kwalitatieve webhosting
Webhosting biedt ruimte en dataverkeer zodat uw website via internet toegankelijk is voor bezoekers. Zet direct je website online, of maak eenvoudig een nieuwe website met bijvoorbeeld WordPress. Ook kunt u met al onze pakketten professionele e-mailaccounts aanmaken, voor u zelf een mailbox maar ook voor uw medewerkers.

Hulp nodig?

We helpen u graag, en daarom zijn wij vandaag telefonisch geopend van 09:00 tot 22:00. U kunt bellen naar 078-7802390 of mail ons op info@verleeuw.nlOnze pakketten


Specificaties Webhosting Small Webhosting Big Webhosting Mega
Schijfruimte 1 GB 5 GB 8 GB
Dataverkeer 25 GB 50 GB 100GB
E-mailaccounts 5 15 999
Domeinnamen 1 10 onbeperkt
MySQL Databases onbeperkt onbeperkt onbeperkt
Control Panel DirectAdmin DirectAdmin DirectAdmin
Backup wekelijks dagelijks 2 x per dag
Spamfilter
Auto-reply & mailforwarder
Subdomeinen
Maandelijks opzegbaar
DNS Controle
Cronjobs
Doorstuurservice
99,5% uptime
Managed
Gratis .nl domeinnaam
Levertijd 2 uur 2 uur 2 uur
Prijs per maand € 4,00 € 9,00 € 14,00
bestellen bestellen bestellen

Installatron

Installatron heeft talloze apps die u met slechts 1 klik op uw hostingpakket installeert. U heeft in enkele ogenblikken een eigen webshop op het internet staan zonder dat u hier technische kennis voor nodig hebt.

Verhuisservice

Als u wilt dat wij de verhuizing van uw website en domeinnaam verzorgen dan kunt u hiervoor gebruik maken van onze Verhuisservice. Wij zorgen er geheel vrijblijvend voor voor dat uw website en databases worden verplaatst, en uw e-mail adressen worden aangemaakt. Dit kan voor HTML/PHP Sites, Joomla, Wordpress en Drupal sites.

Dagelijkse backups

Wij maken verschillend van pakket backups van uw website, (een of twee keer per dag, of een keer per week) deze backups kunt u ten alle tijden opvragen. Hiervoor rekenen wij geen toeslag en u kunt de backups vrijblijvend van ons ontvangen. De gemaakte backups worden 2 dagen bewaard.

Direct beginnenWanneer u nu besteld heeft u over 10 minuten de gegevens voor uw wordpress hosting op uw e-mailadres ontvangen.

      Wat zeggen onze klanten

Corine Verschoor
bedrijfskeuringen.nl
*****

Verleeuw is een bedrijf die altijd voor je klaar staat. Bij onverwachte problemen zal Verleeuw het probleem zo snel mogelijk oplossen. De mensen zijn vriendelijk en professioneel. Voor ieder bedrijf is Verleeuw een aanrader!"